آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان سمای کرج
ثبت نام دانشجو بدون آزمون در سمای کرج

ثبت نام دانشجو بدون آزمون در سمای کرج

با توجه به عدم ثبت­ نام برخی از دانشجویان در سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب دانشکده سما واحد کرج، بر اساس هماهنگی­ های صورت گرفته، این دسته از افراد می توانند با در دست داشتن مدارک لازم به شرح ذیل و با حضور در دانشکده سما واحد کرج نسبت به ثبت­ نام در محل اقدام نمایند.

علاوه بر دانشجویان فوق، کلیه دارندگان دیپلم فنی و حرفه‌‌ای، کار و دانش و نظری (بدون نیاز به پیش دانشگاهی)، نیز می توانند در رشته‏‌های ذیل به صورت بدون آزمون ثبت نام نمایند:

1- کاردانی حسابداری (برادران خواهران)

2- کاردانی کامپیوتر (برادران خواهران)

3- کاردانی نقشه کشی معماری (برادران خواهران)

4- کاردانی الکترونیک (خواهران برادران)

5- کاردانی الکتروتکنیک (برادران - خواهران)

6- مکانیک خودرو (برادران - خواهران)

7- کاردانی ساختمان (برادران - خواهران)

8- کاردانی ربات (برادران - خواهران)

9- کاردانی جوشکاری (برادران - خواهران)

10- کاردانی نقشه کشی صنعتی (برادران خواهران)

11- کاردانی تربیت بدنی (برادران - خواهران)

12- کاردانی تاسیسات (برادران خواهران)

13- کاردانی ساخت و تولید (برادران - خواهران)

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

• اصل دیپلم یا گواهی موقت دیپلم(متناسب با رشته قبولی) ممهور به مهر اداره آموزش و پرورش و3 عدد کپی از آن.
  • اصل ریز نمرات دیپلم و 2 عدد کپی از آن.
  • اصل شناسنامه و 3 سری کپی از تمام صفحات آن.
  • اصل کارت ملی و 2 عدد کپی از آن.
  • 6  قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده.
  •  ارائه پرینت رسید ثبت نام اینترنتی سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول 98-97(از طریق سایت Azmoon.org وبا انتخاب مقطع کاردانی پیوسته – آموزشکده فنی و حرفه ای سما کرج کد 308).
  • در صورت دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، ارائه اصل و 2 عدد کپی از کارت.
  • ارائه سفته یا چک به مبلغ (یک میلیون تومان) جهت اشخاصی که اصل دیپلم ندارند (دارای گواهی موقت)الزامی است.
  • رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم (جهت تهیه تائیدیه تحصیلی به مطالب زیر توجه فرمائید).
  • با توجه به اینکه تائیدیه تحصیلی دیپلم(استعلام دیپلم) یکی از مدارک ضروری جهت ثبت نام می باشد، لذا می بایست با دردست داشتن کپی دیپلم به باجه تائیدیه تحصیلی یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نموده و نسبت به ارسال آن به آدرس ذیل اقدام نمایید.ضمنا تحویل رسید پستی مربوطه در هنگام تشکیل پرونده ضروری می باشد.

تاریخ شروع ثبت نام ورودی جدید:  4/مهر/1397

شرایط پذیرش:کلیه دیپلمه‌ها

آدرس آموزشکده: کرج، رجایی شهر، بلوار شهید موذن، ابتدای خیابان شهید قبادی (پیروزی شمالی) – آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد کرج

کد پستی:3147841317