آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان سمای کرج
ثبت نام دانشجو بدون آزمون در سمای کرج

آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان سمای کرج

ثبت­ نام حضوری  پذیرفته­ شدگان کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی سما واحد کرج از تاریخ 4 مهر 97 شروع شد.

ضمن تبریک به دانشجویان جدید سما واحد کرج، برای ثبت نام حضوری در محل دانشکده، دانشجویان می ­توانند مدارک ذیل را آماده و از تاریخ 4 مهر 97 به دانشکده سما واحد کرج مراجعه نمایند.

• اصل دیپلم یا گواهی موقت دیپلم(متناسب با رشته قبولی) ممهور به مهر اداره آموزش و پرورش و3 عدد کپی از آن.
  • اصل ریز نمرات دیپلم و 2 عدد کپی از آن.
  • اصل شناسنامه و 3 سری کپی از تمام صفحات آن.
  • اصل کارت ملی و 2 عدد کپی از آن.
  • 6  قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده.
  •  ارائه پرینت رسید ثبت نام اینترنتی سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول 98-97(از طریق سایت  Azmoon.org  و با انتخاب مقطع کاردانی پیوسته – آموزشکده فنی و حرفه ای سما کرج کد 308)
  • در صورت دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، ارائه اصل و 2 عدد کپی از کارت.
  • ارائه سفته یا چک به مبلغ (یک میلیون تومان) جهت اشخاصی که اصل دیپلم ندارند (دارای گواهی موقت)الزامی است.
  • رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم (جهت تهیه تائیدیه تحصیلی به مطالب زیر توجه فرمائید).
  • با توجه به اینکه تائیدیه تحصیلی دیپلم(استعلام دیپلم) یکی از مدارک ضروری جهت ثبت نام می باشد، لذا می بایست با دردست داشتن کپی دیپلم به باجه تائیدیه تحصیلی یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نموده ونسبت به ارسال آن به آدرس ذیل اقدام نمایید.ضمنا تحویل رسید پستی مربوطه در هنگام تشکیل پرونده ضروری می باشد.
  • آدرس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد کرج: کرج-رجائی شهر- بلوار موذن- ابتدای خیابان  شهید قبادی (پیروزی شمال)  (کدپستی:3147841317)
  • تاریخ شروع ثبت نام ورودی جدید :  4/مهر/1397
  • تلفن تماس  :  23- 34351420