بازدیدسرزده دکتر برهانی فر از معاونت آموزش های عمومی و مهارتی واحد کرج
فعالیت مراکر آموزشی دانشگاه آزاداسلامی
اطلاعیه مهم ستاد آموزش مجازی سما واحدکرج
یا صاحب الزمان(عج)

ستاد مبارزه با بیماری کرونا ویروس در حوزه مدارس در سما کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما واحد کرج؛ با حضور دکتر محمدرضا بلیاد و مدیران مدارس سما کرج ستاد مبارزه با بیماری کرونا ویروس درخصوص راهکارها ی برون رفت و پیشگیری از شیوع این بیماری و حفظ سلامتی دانش آموزان در سما کرج برگزار گردید.

معاون آموزش های  عمومی و مهارتی  دراین نشست  ضمن تاکید بر حفظ آرامش و دوری از استرس بر لزوم همکاری هم جانبه و پیگیر در رعایت توصیه های بهداشتی ارائه شده سازمان درمان و بهداشت کشور از مدیران خواست  پایش مدوام بهداشت کلی مدارس را از الویت های کاری خود قرار دهند.وی افزود : با توجه به تعطیلی مدارس در هفته های اخیر و عدم تشکیل کلاس های دانش آموزان ،در خصوص امکان برگزاری کلاس های از راه دور در فضای مجازی و استفاده از آموزش های ارائه شده توسط آموزش و پرورش در صدا و سیما مطالبی را بیان داشت .

در ادامه جلسه مدیران مدارس با ارائه گزارش از روند فعالیتهای انجام شده در طی هفته های اخیر از آمادگی  مدارس بر حفظ و سلامتی و اقداماتت انجام شده در خصوص و نظافت عمومی و ضدعفونی کردن مدارس ، رعایت اصول بهداشتی و همچنین برگزاری کلاس های دانش آموزان در فضای مجازی  توسط مدرسین گزارشی ارائه دادند.

يکشنبه 11 اسفند 1398  14:5

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 7 خرداد 1399  23:14:8