تعطیل شد.

خوانش نیوشنامه «تناک» در ارشاد شمیرانات توسط دانش آموزان سما واحد کرج

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ نشست نیوشنامه خوانی با خوانش نمایش نامه «تناک» اثر الیزا اورامی با حضور دانش آموزان سما کرج و سایر علاقه مندان روز دوشنبه ۲۱ بهمن ماه همزمان با ایام ا...دهه مبارک فجر برگزار گردید.
خوانش نمایش نامه «تناک» توسط گروه «جوانه» از دبیرستان دخترانه دوره اول سما کرج  با نقش خوانی مهتا ولیعهدی، میشا طهرانچیان و سارینا قائدرحمت و به کارگردانی نعیمه سلیمانی آهنگری برگزار شد.

«تناک» روایت ۳ زن در روستایی کویری در جنوب ایران است که بر اثر قحطی و خشکسالی ادامه زندگی در آن جا برایشان میسر نیست و با مقاومت و تلاش، سعی دارند تا با حفر چاه و رسیدن به آب، مجبور به ترک وطن و خاک خود نشوند.

اجرای موفق نمایشنامه خوانی , نمایش تناک , توسط دانش آموزان هنرمند پایه هفتم در اداره فرهنگ و ارشاد شمیرانات با دریافت لوح تقدیر از مدیریت محترم این اداره به پایان رسید.

چهارشنبه 23 بهمن 1398  11:19

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 3 اسفند 1398  18:40:42