تعطیل شد.

گردهمایی اساتید با رویکرد ارتقای سطح علمی دانشجویان و شئونات فرهنگی در سما کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما کرج ؛جلسه هم اندیشی اساتید مدعو وحق التدریس با حضور دکتر محمدرضا بلیاد ،حجت الاسلام خوش باور ،مسئولین و مدیران گروه سما کرج در سالن آمفی تئاتر ساختمان شماره 2 برگزار شد.

تلاوت آیاتی از قرآن مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی و پخش کلیپی معنوی از سخنان سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی زینت بخش این نشست بود.

معاون آموزش های عمومی ومهارتی سما کرج در این گردهمایی ضمن تبریک ایام ا... دهه فجر ،یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهید حاج قاسم سلیمانی (سردار دل ها ) از حضور گرم و صمیمانه اساتید تقدیر و با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر نقش علم و دانش و تربیت نیروی انسانی در رشد و شکوفایی اقتصاد کشور،اساتید دانشگاه را پیشگامان اصلی  در پرورش استعدادها ،تعلیم وتربیت دانشجویان بعنوان مدیران ،کارآفرینان و آینده ساران کشورعزیزمان یاد کرد.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و سما کرج با داشتن امکانات و تجهیزات بروز ،بستر مناسبی برای حمایت از ایده ها و  فن آوری های نوین با مشارکت اساتید و دانشجویان در جهت تولید علم و همچنین ارتباط با صنعت فراهم ساخته تا بتواند نقش خود را رشد و شکوفایی اقتصاد و علوم به شایستگی انجام دهد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام دکترخوش باور رئیس دفتر نهاد مقام رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ،پیروزی انقلاب اسلامی ایران در 22 بهمن ماه 57 و نقش راهبردی امام خمینی (ره) را از الطاف بزرگ خداوند متعال دانسته و مقام معظم رهبری را  پرچمدار مبارزه با استکبار و جهان خواری و ادامه دهنده این انقلاب عنوان نمود و الکو برداری رهنمودهای ایشان را برای رشد و شکوفایی  یادآور شد.

جلسه با پرسش اساتید و بیان مشکلات با پاسخ گویی مسئولین و ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب در جهت توانمند سازی اساتید و دانشجویان به پابان رسید.

پنجشنبه 17 بهمن 1398  2:6

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 3 اسفند 1398  16:53:36