تعطیل شد.

در جلسه شورای مدیران حوزه مدارس سما کرج مطرح شد:

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ جلسه مشترک دکتر محمدرضا بلیاد با مسئولین و مدیران مدارس با محوریت تدوین و برنامه ریزی و اجرای گام های موثر در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی مدارس سما کرج برگزار شد.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما کرج ضمن تبریک ایام ا... دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی از حضور کلیه مدیران و مسئولین در این نشست تقدیر و تشکر کرد.

دکتر محمدرضا بلیاد با اشاره به دیدگاه های دکترسید محمد بطحایی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص ایجاد تحول بنیادین و کیفیت بخشی در مدارس سما ، به نقش موثر مدیران و مسئولین این حوزه برای بهبود و بالا بردن سطح علمی دانش آموزان با توجه به امکانات مناسب در مدارس تاکید و از فعالیت ها و همکاری تمامی حوزه ها برای برند سازی مدارس سما کرج در سطح استان ،امکان درآمدزایی ،نظام ارتقای شایستگی مدیران و معلمان و نظارت بر عملکرد ها مطالبی بیان داشت .

وی افزود: با توجه به برنامه مدون شده سما استان البرز در سال 98 ، و یکی از اولویت های ای حوزه گسترش مدارس سما در شهرهای هشتگرد ،نظرآباد و شهر کرج بوده که خوشبختانه تاسیس 4 مدرسه جدید و هنرستان تربیت بدنی در حال پیگیری و اجرا می باشد .

مهندس بهروز دهدار ارزیاب طرح کنترل و تضمین کیفیت مدارس سما استان البرز در این نشست ضمن تشکر از تلاش های دلسوزانه دکتر محمدرضا بلیاد، مسئولین ،مدیران ،کادر آموزشی و اجرایی مدارس ،رعایت جدی نکات ایمنی و ایمن سازی تجهیزات و فضای مدارس را از نکات مهم دانسته و ضمن اشاره به کمبود منابع و مشکلات مالی ،تلاش مدارس سما را در جهت تامین امکانات آموزشی و کمک آموزشی مورد نیاز دانش آموزان و رفع نواقص احتمالی مدارس را  از مدیران خواستار شد.

چهارشنبه 16 بهمن 1398  18:9

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 4 اسفند 1398  2:8:0