پیش گامی بسیج دانشجویی سمای کرج

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ پایگاه بسیج دانشجویی شهید مدافع حرم علیرضا قبادی همگام با مردم خیر و نیکوکار کشور ،در اقدامی خداپسندانه هزار بسته شامل (کیف ،دفتر ،کتاب ،مداد و مداد رنگی و ... ) را جهت ارسال به مناطق محروم کشور برای دانش آموزان مقاطع تحصیلی دبستان ،متوسطه دوره اول و متوسطه دوره دوم (دخترانه و پسرانه) آماده سازی و ارسال نمودند.

دکترمحمدرضا بلیاد معاون آموزش های عمومی و مهارتی (سما)واحد کرج ضمن دیدار با اعضای پایگاه بسیج شهید مدافع حرم علیرضا قبادی و شرکت دراین امرخداپسندانه  از زحمات اعضای پایگاه تقدیر و قدردانی نمود.

رئیس پایگاه بسیج دانشجوی سما کرج با ابراز خشنودی از این حرکت بسیجی وارکه با حمایت قرارگاه جهادی رضوان و همکاری مسئولین و کارکنان سما کرج درادامه فعالیت های این پایگاه (اردوی جهادی روستای ورآباد از توابع اشتهارد :طرح آّب رسانی به روستا) بعنوان یکی دیگر از اقدامات مهم و اثرگذار این پایگاه عنوان کرد.

امیرحسین ناصری افزود: ارزش ریالی این بسته های لوازم التحریر 1.500.000.000 ریال می باشد که در اختیار قرارگاه سازندگی  خاتم الانبیاء جهت توزیع قرار می گیرد.

گزارش به روایت تصویر

روابط عمومی معاونت آموزش های عمومی و مهارتی واحد کرج