تعطیل شد.

پیش گامی بسیج دانشجویی سمای کرج

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ پایگاه بسیج دانشجویی شهید مدافع حرم علیرضا قبادی همگام با مردم خیر و نیکوکار کشور ،در اقدامی خداپسندانه 1000 بسته شامل (کیف ،دفتر ،کتاب ،مداد و ... )  آماده سازی و به مناطق محروم کشور ارسال گردید.

دکترمحمدرضا بلیاد معاون آموزش های عمومی و مهارتی (سما)واحد کرج ضمن دیدار با اعضای پایگاه  از زحمات آنها تقدیر و قدردانی نمود.

مسئول پایگاه بسیج دانشجوی سما کرج از این حرکت بسیجی وارکه با حمایت قرارگاه جهادی رضوان و همکاری مسئولین و کارکنان سما کرج صورت پذیرفته به نیکی یاد کرد، ایشان درادامه از روند فعالیت های این پایگاه دراردوی جهادی روستای ورآباد از توابع اشتهارد (طرح آب رسانی به روستا) گزارشی اراده نمود ، که این طرح بعنوان یکی دیگر از اقدامات مهم وتاثیرگذار در سطح کشور می باشد.

امیرحسین ناصری افزود: ارزش ریالی این بسته های لوازم التحریر 1.500.000.000 ریال می باشد که در اختیار قرارگاه سازندگی  خاتم الانبیاء جهت توزیع قرار می گیرد.

گزارش به روایت تصویر

روابط عمومی معاونت آموزش های عمومی و مهارتی واحد کرج