ایام سوگواری سید و سالار شهیدان بر تمام شیعیان جهان تسلیت باد
ایام سوگواری محرم تسلیت باد.(بین الحرمین مرداد98)

سمای کرج ؛ دبیرخانه مرکزی

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ جلسه تبین راهکارها و حل معضلات اجتماعی با حضور رییس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ،اعضای کمیته فرهنگی وکارگروه مفاسد اجتماعی در سمای کرج برگزار شد.

دراین مراسم دکتر محمدرضا بلیاد با تسلیت ایام محرم و سوگواری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) ویاران وفادارش ،گزارشی از فعالیتهای فرهنگی انجام شده و دستاوردهای فرهنگی ،دانشجویی و علمی در این مرکز اشاره و از برنامه های پیش بینی شده در راستای گفتمان انقلاب اسلامی مطالبی را بیان داشت.

در ادامه حجه الاسلام والمسلمین دکتر حسن خیری ،امام حسین (ع)را چراغ هدایت وکشتی نجات انسان ها عنوان و پیروی از آرمان ها و رفتار عملی ایشان را تنها راه اصلاح جامعه و بشریت برشمردند و راه ایشان را مسیر تطهیر جامعه و بارور کردن شجره طیبه دانسته که خود موجب خواری و ذلت برای دشمنان اسلام می باشد.

ایشان درادامه ضمن اشاره به فعالیتهای انجام شده و تقدیر ازکارکنان این واحد ، سمای کرج را با داشتن ظرفیت انسانی مناسب (دانشجو ،کارمند و استاد)بعنوان یکی از سازمان ها والگوی خوب باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کرج (ایران کوچک) برای انجام مطالعات و اقدامات مناسب در جهت حفظ ارزشهای اسلامی و ارائه راهکار های عملی و علمی در برگزاری همایش مفاسد اجتماعی دانستند.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب افزود: انتقال مفاهیم ،شناخت جوانان ،تفاوت های جنسی ،ارتباط معلمان با دانش آموزان ،انتخاب اساتید ،مستندات و تولیدات محتوایی باید در قالب یک بسته فرهنگی ،مذهبی و فطری مناسب برای اقشار مردم و جوامع انسانی بعنوان مهمترین رکن فعالیتها در امور مربوط به مفاسد اجتماعی و علوم انسانی مورد نقد و بررسی قرار گرفته و راهکار مناسب و عملی ارائه گردد.

وی ضمن اشاره به دغدغه اصلی مقام معظم رهبری و خانواده ها در خصوص مفاسد اجتماعی ،تدوین ، برنامه ریزی و آگاهی بخشی در خصوص سیره ائمه اطهار و شناسایی الگوهای مناسب برای پرورش فرزندان از کودکی تا بزرگسالی را از مسائل مهم و اساسی جامعه کنونی یاد کرد.

دراین جلسه دکتر دانشور ،دکتر خوش باور رییس دفتر نهادرهبری در دانشگاه آزاد واحد کرج ، خانم دکتر ژیانباقری عضوهیات علمی دانشگاه و کارگروه مفاسداجتماعی استان البرز ،رییس مرکز و اعضای کارگروه فرهنگی سما ی کرج حضور داشتند.

روابط عمومی معاونت آموزش های عمومی ومهارتی واحد کرج

دوشنبه 11 شهريور 1398  14:28