دانشجویان سما کرج برگزیده دومین المپیاد کشوری ARMO CUP

به گزارش روابط عمومی سما واحد کرج، دو تیم شرکت کننده از دانشجویان این واحد در دومین المپیاد کشوری صنعتگران رباتیک و مکاترونیک (ARMO CUP) موفق به کسب رتبه برگزیده بخش نمایشگاه دستاورد های پژوهشی - دانشجویی شدند.

المپیاد صنعتگران رباتیک و مکاترونیک در هر دوره با هدف شناسایی، تشویق و پرورش استعداد های پژوهشگران و علاقه مندان این حوزه در چهار بخش آزاد، دانشجویی، دانش آموزی و کودک برگزار می شود و در حال حاضر به عنوان یکی از جامع ترین المپیاد ها و مسابقات کشور به شمار می رود.

این مسابقات با همکاری شبکه نخبگان جوان اداره کل ورزش و جوانان، دانشگاه خوارزمی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد کرج، مرکز آموزش خانه صنعت و معدن البرز، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج، معاونت علمی و پژوهشی حوزه 213 شهید محمد منتظری - سپاه امام سجاد (ع)، معاونت جوانان جمعیت هلال احمر استان البرز، نمایندگی ایران خودرو سرافراز و...  برگزار گردید

اختتامیه با  حضور معاون و نماینده مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز، معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج، عضو هیئت رئیسه شورای شهر کرج، بانوی اختراعات ایران، مخترع برتر اتحادیه اروپا و برخی از دانشجویان، پژوهشگران، نخبگان و مسئولین استانی و کشوری در تالار شهیدان نژاد فلاح به پایان رسید.

.

چهارشنبه 2 مرداد 1398  14:59