معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما :

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ عطاءاله سلطانی صبور و هیات همراه در بازدید از امکانات و تجهیزات و کارگاه های آموزشکده سما از تحولات بنیادین در مدارس و آموزشکده های سما خبر داد.

معاونت آموزشی و پژوهشی سازمان سما امکانات و تجهیزات کارگاهی سما را در سطح مطلوب و قابل قبول دانست و با بیان دیدگاه مقام معظم رهبری در خصوص ،تراز انقلاب اسلامی در حوزه مدارس ،آموزش سبک زندگی ،تعلیم و تربیت ،اخلاق اسلامی و پیشرفت های علمی را از دغدغه های مهم معاونت آموزش های عمومی و مهارتی  برای تربیت دانش آموزان و دانشجویان مومن ،متعهد ،محقق و آشنا به علوم روز دانستند.

ایشان از تدوین برنامه های اجرایی راه گشا و موثر در جهت توانمند سازی مدیران ،کارکنان ،معلمان و تشکیل کارگروههای تخصصی در چشم انداز توسعه 1404 در راستای سیاست های کلان هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی مطالبی را بیان نمود. وی در ادامه تعلیم وتربیت را همانند نقش پیامبری دانسته و از جذب نیروهای جوان متعهد و متخصص و کارآمد در این عرصه حمایت کرد.

دکتر محمدرضا بلیاد،معاون آموزشهای عمومی و مهارتی واحدکرج  با تشکر از مهمانان حاضر در این نشست به تشریح اقدامات و تلاش های صورت گرفته در جهت ارتقای سطح  علمی-پژوهشی و فرهنگی و تحصیلی مدارس به موفقیت ها و افتخارات کسب شده در این حوزه اشاره کرد و گزارشی از طرح های در دست اقدام برای برپایی پایگاه های تابستانی و همچنین تاسیس مدارس جدید در سطح استان البرز ، برای سال تحصیلی جدید  ارائه کرد.

در ادامه  این نشست مدیران مدارس سما کرج ضمن ارائه گزارشی از وضعیت علمی-پژوهشی،اجرایی،فرهنگی و آموزشی ،از امکان برگزاری همایش مدیران در جهت ارائه دیدگاه ها و پیشنهادات و راهکارهای مناسب برای تحقق سیاست های کلان سازمان سما و روند رو به رشد آن سخنانی  بیان داشتند.

روابط عمومی معاونت آموزش های عمومی و مهارتی واحد کرج

سه شنبه 21 خرداد 1398  13:56