انّا انزلناه فی لیلة القدر

معاون فرهنگی کمیته امداد امام (ره)

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ با حضور حسین رجبی معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز و هیات همراه در سما کرج ،مرکز نیکوکاری درکمک رسانی به اقشار کم درآمد و نیازمند افتتاح گردید.

دکتر محمدرضا بلیاد معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشهای عمومی مهارتی واحد کرج در این مراسم  ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی توفیق الهی برای حاضرین گفت : این واحد از پیشگامان کمک و مددرسانی به نیازمندان و بویژه سیل زدگان اخیر بوده و همزمانی این ماه و افتتاح مرکز نیکوکاری را موجبات خیر و برکات فراوان برای این مرکز دانست.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام (ره) درآئین افتتاح ،از برکات و حسنات  صدقه دادن ،احسان و نیکوکاری مطالبی بیان داشت.

وی افزود : با ترویج و گسترش فرهنگ کمک رسانی بصورت مادی ،معنوی و فرهنگی و... در دانشگاه میتوان علاوه بر کمک به نیازمندان با ایجاد توانمندیها و مهارت آموزی نقش پر رنگ دانشگاه در رشد و بالندگی کشور ، رونق تولید و اشتغال را مشاهده کرد .

درادامه با افتتاح دفتر مرکز نیکوکاری و اهدای احکام مدیر عامل و هیات عامل ، از خوردو برقی و موتور سیکلت برقی و همچنین از دیگر امکانات ،تجهیزات و دستاوردهای سما واحد کرج بازدید کردند.

روابط عمومی معاونت آموزش های عمومی ومهارتی (سما) واحد کرج

سه شنبه 17 ارديبهشت 1398  18:5