میلاد مهدی(عج)، تصنیف سرخ ترانه های انتظار، بر عموم مسلمین جهان مبارک باد

دیدار نوروزی کارکنان سما واحدکرج

گردهمایی همکاران سمای کرج درسال 1398 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ گردهمایی نوروزی همکاران سمای کرج با حضور معاون آموزش های عمومی و مهارتی، رئیس آموزشکده، اعضای هیات علمی وکارکنان برگزار گردید.

محمدرضا بلیاد معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما کرج در ابتدای مراسم، ضمن تبریک سال جدید به بیان گوشه هایی از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص نامگذاری سال 1398، سال رونق تولید، پرداخته و در ادامه نیز با هموطنان حادثه سیل اخیر ابراز همدردی کرد.

وی افزود: باتوجه به برنامه ریزی های انجام شده در این واحد برای سال 98 و همچنین ملاقات های انجام شده اخیر با دکتر منظری توکلی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی (سازمان سما ) و دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، ضمن اشاره به حمایت این عزیزان، نیاز به تلاش مضاعف، مشارکت جمعی، احساس تعلق سازمانی و همکاری بیشتر در ارائه طرح ها و ایده های درآمدزا و استفاده بهینه از امکانات در راستای ارتقای سطح کیفی و کمی سما کرج، دانش آموزان و دانشجویان مواردی را یادآور شد.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی واحد کرج از تلاش های انجام شده برای فعال کردن مدارس جدید، انجام پروژه های ساختمانی در مرکز شماره 2، زمینهای ملکی و سایت تجاری سما به عنوان اولویت های کاری بخش آموزش و عمرانی در راستای درآمد زایی اشاره کرد و لزوم همبستگی کلی در این گام را خواستار شد.

محمدرضا بلیاد در ادامه از ایجاد مرکز نیکوکاری با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره ) خبر داد و گفت: واحد کرج درجهت اشاعه فرهنگ نوع دوستی و همیاری و بهره مندی از اجر معنوی و برکات کار خیر، با توجه به حوادث اخیر یکی از پیشگامان این عمل خیرخواهانه بوده وکمک های این واحد در آینده نزدیک به سیل زدگان کشور ارسال خواهد شد.

در پایان، ایشان با بیان مطالبی درخصوص کرامت و ارج نهادن به زحمات کارکنان از تفاهم نامه با بانک جهت ارائه تسهیلات ارزان و نحوه ارزشیابی کارکنان، صحبت های خود را به اتمام رسانید.

سه شنبه 20 فروردين 1398  9:37

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398  0:49:41