ولادت با سعادت امام رضا علیه السلام بر همگان تهنیت باد

گردهمایی همکاران سمای کرج درپایان سال 97

گردهمایی همکاران سمای کرج درسال 1397 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ مراسم گردهمایی همکاران سما ی کرج با حضور معاون آموزش های عمومی و مهارتی ،اعضای هیات علمی وکارکنان برگزار گردید.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد .

دکترمحمدرضا بلیاد معاون آموزشهای عمومی و مهارتی سما کرج در ابتدای مراسم به نقش شکرگزاری در سیره اخلاقی و سبک زندگی امام حسین (ع) اشاره نمود.

وی افزود: در این خصوص از توجه و حمایت های رئیس هیات امنای سازمان مرکزی، دکتر علی اکبر ولایتی و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل سیاست های رور به رشد سازمان و انتصاب دکتر علیرضا منظری توکلی به سمت معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی (سمای کشور) و همچنین دکتر محمدحسین برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و معاونین واحد، حجه الاسلام خوش باور مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، اعضای هیات علمی، مدیران، همکاران آموزشکده و مدراس سما و ارگانهای استانی تقدیر و تشکر نمود.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی کرج گفت: ماحصل این حمایت ها و همکاری ها طی سال گذشته منجر به موفقیت های ارزشمندی در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی وتربیت بدنی در آموزشکده و مدارس استان البرز گردیده است.

وی همچنین از برنامه های همگام با سیاست های معاونت آموزش های عمومی و مهارتی که در راستای مسائل فرهنگی به طرح آراستگی و پوشش اسلامی و اجرایی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مطالبی بیان داشت.

درادامه مراسم از کارکنان این واحد که در مسابقات ورزشی موفق به کسب مقام شده بودند با اهدای جوایزی تقدیر گردید.

زینت بخش برنامه پایانی این گردهمایی همخوانی نمادین دعای تحویل سال و پذیرایی و عکس یادگاری همکاران بود.

دوشنبه 27 اسفند 1397  10:34
منبع : روابط عمومی معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما) واحد کرج