انّا انزلناه فی لیلة القدر

سمبل رانندگی خطرناک در سمای واحد کرج

همیار پلیس با حضور رئیس اداره آموزش فرهنگ ترافیک استان البرز در سما واحد کرج برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سما کرج؛ همزمان با پایان سال و فرارسیدن ایام تعطیلات نوروزی با حضور رئیس اداره آموزش فرهنگ ترافیک استان البرز و سایر همکاران راهنمایی و رانندگی استان البرز، مراسم همیاران پلیس در دبستان ابتدائی پسرانه سمای کرج برگزار شد.

مراسم با حضور دانش آموزان و همیاران پلیس مدرسه به همراه سمبل رانندگی خطرناک در ایران (داداش سیا) باشور و نشاطی خاصی برگزار گردید.

سرگرد دوستانی، رئیس اداره آموزش فرهنگ ترافیک استان البرز با بیان میزان و دلایل تصادفات رانندگی در طول سال در جاده های کشور بیان داشت: «شما دانش آموزان می توانید به عنوان همکاران و همیاران پلیس نقش مهمی در کاهش این اتفاقات داشته باشید و در ایام پیش رو برای داشتن سفر ایمن و مطمئن از دادن تذکرات به والدین و رانندگان هیچ ابایی نداشته باشید».

وی افزود: «باید فرهنگ رانندگی را در سنین کودکی آموخت تا در آینده شاهد کاهش تصادفات و حوداث رانندگی باشیم».

در ادامه، صادقیان، رئیس امور دانش آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز ضمن تشکر و قدردانی از اداره راهنمایی و رانندگی استان البرز در برگزاری مراسم همیار پلیس در این مدرسه، بر لزوم آموزش فرهنگ رانندگی ایمن در مدارس برای دانش آموزان مطالبی بیان نمود.

احمدی، معاون آموزشی آموزش و پرورش ناحیه 3 کرج در این مراسم از نقش پلیس برای داشتن سفر ایمن در طول سال در جاده ها تشکر کرد و افزود: «دانش آموزان به عنوان همیار پلیس، درکنار خانواده ها می توانند سفری خوش و ایمن را تجربه کنند».

دکتر محمدرضا بلیاد سرپرست سمای کرج با تشکر از پرسنل اداره آموزش فرهنگ ترافیک استان و سایر مسئولین حاضر در این مراسم بیان داشت: «سمای کرج از مدارس پیشگام برای اینگونه آموزش ها بوده است».

سرپرست سما ضمن قدردانی از حضور پلیس راهور در جاده ها و آموزش های پلیس در مدارس به عنوان همیاران پلیس، میزان تاثیرگذرای اینگونه فعالیتهای فرهنگی در زمینه رعایت مقررات رانندگی توسط والدین و رانندگان را قابل توجه دانست.

در ادامه سروان عزیزی کارشناس آموزش فرهنگ ترافیک و رانندگی استان البرز، ضمن توصیه موارد خاص رانندگی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از دانش آموزان خواست که پلیس راهور را در طول مسیر مسافرت همراهی نمایند و در صورت انجام تخلفات رانندگی توسط والدین و رانندگان، قوانین و تذکرات لازم را به آنها توصیه کنند تا سفر خوشی را داشته باشند.

سروان عزیزی با اجرای مسابقه ترافیک و قوانین راهنمایی و رانندگی به همراه اهداء جایزه به دانش آموزان برتر، علاوه بر مرور قوانین راهنمایی و رانندگی، شور و نشاطی خاص بین دانش آموزان برپا کرد.

دوشنبه 20 اسفند 1397  9:7
منبع : مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد-روابط عمومی