انّا انزلناه فی لیلة القدر

بازدید مدیرکل حراست سازمان سما در روز درختکاری ازسمای واحد کرج

مدیرکل حراست سازمان سما کشور با کاشت نهال در روز درختکاری از سمای کرج بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی سما واحد کرج؛ همزمان با پانزدهم اسفندماه روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، مدیرکل حراست سازمان سما در این واحد حضور یافته با کاشت نهال از سمای واحد کرج بازدید بعمل آورد.

علی سجادی مدیرکل حراست سازمان سمای کشور، در این دیدار از دستاوردها و امکانات و قسمتهای مختلف آموزشکده بازدید و نشست و هم اندیشی با دکتر محمدرضا بلیاد سرپرست سما و مرتضی عبدلی رئیس حراست سمای کرج داشت.

ایشان با تاکید بر منویات رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به ملت ایران، هماهنگی علمی و اجرایی لازم برای عملیاتی کردن این بیانیه ارزشمند و کاربردی در دانشگاه آزاد اسلامی - سما اشاره کرد و لزوم همکاری مسنجم و جهادی را دراین زمینه را خواستار شد.

همزمان مراسم روز درختکاری در مدارس سمای کرج بصورت نمادین با حضور دانش آموزان و مسئولین برگزار گردید.

همچنین از فرزند رئیس حراست سمای کرج به دلیل کسب رتبه سوم درهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم حراست های کل کشور، با اهدای جایزه تقدیر شد.

شنبه 18 اسفند 1397  13:45

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 1 خرداد 1398  18:37:5