آگهی تجدید مناقصه عمومی
تجربه ای متفاوت با آموزشکده سما واحد کرج
باشگاه پژوهشگران جوان سمای کرج از بین دانشجویان واجد شرایط عضو می‌پذیرد

با صدور اطلاعیه ای اعلام شد؛ دانشگاه آزاد اسلامی دوشنبه و سه شنبه تعطیل است

انشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای از تعطیلی روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه خبر داد. متن اطلاعیه دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است؛

انالله و انا الیه راجعون
اطلاعیه شماره 2 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی
ضمن عرض تسلیت مجدد به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی ( قدّس الله نفسه الزکیه) به اطلاع می رساند بنابر تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ارج نهادن به روح ملکوتی حضرت آیت الله جناب آقای هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو اعلام عزای عمومی از سوی هیئت محترم دولت و دعوت صورت گرفته برای شرکت در مراسم تشییع آن مجاهد نستوه و فراهم شدن امکان حضور پرشور کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه در آیین های بزرگداشت ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی و بالتبع کلیه فعالیت های اداری، آموزشی و خدماتی آن در روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه 1395 تعطیل اعلام می گردد.
بدیهی است متعاقبا اطلاع رسانی و برنامه ریزی لازم از سوی روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری امتحانات لغو شده صورت خواهد پذیرفت.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی
دوشنبه 20 دى 1395  10:58