باشگاه پژوهشگران جوان سمای کرج از بین دانشجویان واجد شرایط عضو می‌پذیرد

هفته پژوهش در آموزشکده سمای کرج چه گذشت؟

آموزشکده سمای کرج به منظور گرامیداشت هفته پژوهش به اجرای برنامه های ویژه در این ایام پرداخت.

به مناسبت هفته پژوهش و با هدف تقویت انگیزه دانشجویان، اساتید و کارکنان جهت انجام فعالیت­های پژوهشی، آموزشکده سما واحد کرج در این ایام برنامه­ های مختلفی را از قبیل: مسابقات علمی- مهارتی دانشجویی، مسابقات ویژه کارکنان و اعضاء هیات علمی، سلسله سخنرانی­ های علمی، بازدیدهای علمی و حضور در نمایشگاه­ های هفته پژوهش استانداری البرز و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اجرا نمود که با استقبال پورشور مخاطبان همراه بود.

مراسم اختتامیه این ایام تحت عنوان مراسم ویژه هفته پژوهش در روز دوشنبه 29 آذر 95 با حضور دکتر حسین ملهم معاون دانشگاه و رئیس سما واحد کرج و جمعی از مسئولین، نخبگان، دانشجویان، اساتید و کارکنان در سالن اجتماعات آموزشکده سما واحد کرج برگزار شد.

در این مراسم مهندس کریمی معاون آموزشی و پژوهشی آموزشکده سما واحد کرج ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و خوش­ آمدگویی به حاضرین، گزارشی از دستاوردها و فعالیت­ های حوزه پژوهشی آموزشکده را ارائه دادند و در پایان از برگزیدگان در بخش های مختلف با اهدا جوایز و لوح یادبود تقدیر و تشکر به عمل آمد.

چهارشنبه 1 دى 1395  9:41

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 9 فروردين 1396  9:39:2